Våra kunder - zlimline.

Våra kunder

På den här sidan kan du läsa några av våra kunders recensioner av våra produkter tillsammans med resultaten. Om du vill lägga till en recension är du välkommen att använda formuläret nedan!

ZlimLine Infra + Transion

”Efter 5 sessioner med Zlimline Infra och 5 sessioner med Transion”

ZlimLine Infra

”Efter 1 session”

Kristiina ZlimLine Infra

”Det roligaste var att min minsta dotter lyckades spilla min skjorta i bilen så jag var tvungen att köpa en ny. Jag gick till affären för att köpa min vanliga storlek large och den passade inte, så jag tog storlek Medium, den passade inte heller, så jag tog storlek small som passade perfekt. Jag blev helt chockad!”

Tiiu. ZlimLine Infra

”Jag är mycket nöjd med de resultat som jag såg efter ett par sessioner. I flera år har jag kämpat med superakut och till och med brutal atopisk dermatit som har funnits över hela min kropp. Den har varit särskilt grym på händerna. Det finns ingenting kvar av denna hemska sjukdom! Jag har använt Zlimline Infra i tre veckor nu och jag kan se att till och med ärren försvinner – det är ett riktigt mirakel! Jag njuter av att kunna ta en timme fritid för mig själv! Hälsan har varit utmärkt i många år, huden är strålande och det finns mycket energi! Jag har gett upp alla receptbelagda läkemedel och låter kroppen rena sig själv i Infra-mattan. Att köpa den här produkten är det bästa valet jag har gjort för mig själv – en timme om dagen för att koppla av och få tillbaka ett friskt och nöjt jag!”

N. ZlimLine Infra

”Jag har njurproblem och min kropp har en tendens att hålla kvar vätska (efter att ha blivit mamma). Jag går 8-16 km varje dag och äter och dricker medvetet – ingen viktminskning, trots att jag har tränat aktivt varje dag i nästan sex månader. Kroppen håller bara kvar vatten och ju mer jag dricker desto mer vätska håller jag kvar. Jag har besökt både en husläkare och en sjukgymnast, som lovordade infraröda procedurer. Jag har använt Infra cirka 10 gånger nu. Den här produkten är lämplig för mig – svullnaden minskar gradvis, kroppen är inte så svullen – jag kan inte bli av med den, men jag mår bättre.”

K. ZlimLine Infra

”Jag har använt den 6 gånger nu och efter första gången var huden superlätt. Det bästa resultatet för mig är att led- och muskelsmärtan har försvunnit. Vad kan vara bättre än hälsa och skönhet som går hand i hand? Min sjukgymnast rekommenderade den här produkten!”

J. -1.3 kg ZlimLine Infra

”Jag förlorade 1,3 kg på ett enda träningspass!”

Kätlin T. -17.4kg ZlimLine Infra

”Den bästa produkten! Jag har förlorat 17,4 kg på 1,5 månader! Jag använder Inframat dagligen.”

Catlyn -1.9kg ZlimLine Infra

”Jag hade hela tiden problem med mina ben. Det spelar ingen roll om jag stod eller satt, de svullnade ändå upp vansinnigt mycket. Läkaren skrev ut mediciner, men jag ville inte vara beroende av mediciner. När jag såg att Infra också hjälper till att minska svullnad gav jag det en chans. I en månad nu har jag använt den här mattan då och då, och mina ben har blivit mycket bättre! Jag har inte tagit några mätningar, men förutom att svullnaden har minskat har jag också gått ner 1,9 kg. Överlag känner jag mig mycket lättare och bekvämare!”

Before
After

M. midja -9cm, mage -12cm, skinkor -9cm, ett ben -4,5cm. ZlimLine Infra

”7 sessioner senare!”

Lämna en recension

    Varukorg